Om Hobro Tandlæge Center

På klinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet til konkurrencedygtige priser, og der bliver altid brugt det nyeste udstyr og de bedste materialer. Hos os er vores patienter i centrum, og derfor bestræber vi os på altid at have en god og hyggelig atmosfære på klinikken.
Vores ansvarsbevidste team tilegner sig nyeste viden ved at deltage i relevante kurser. Sådan sikrer vi os at dine tænder altid får den bedste behandling. Vores behandlinger er så skånsomme som muligt, hvilket giver en sundere og stærkere mund.
På klinikken kan du møde et stabilt behandler-team bestående af en tandlæge, en tandplejer, en klinisk tandtekniker og en tandlæge med speciel uddannelse inden for oral kirurgi. Vi har alle øje for dig og dit velbefindende under hele behandlingen, og vi værdsætter din tillid således, at du kan gå hjem fra klinikken fuld tilfreds.
Klinikken ligger midt i byens gågade. Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved Føtex, hvor der er to timers gratis parkering. Desværre er klinikken ikke handicapvenlig, da den ligger på første etage, og der er nogle få trapper.